image

Livrăm eficiență energetică

Elsaco ESCo

Serviciile oferite de noi sunt menite să sprijine eforturile de îmbunătățire a modului în care se utilizează energia, pentru realizarea produselor din portofoliul clientului.

image

Cine suntem? Ce facem?

Suntem o companie construită în jurul dorinței de a oferi soluții de eficiență energetică comunității în care trăim. Cele patru valori esențiale care constituie fundamentul Elsaco ESCo sunt: integritate, inovare, excelență operațională și orientare către client.

Oferim servicii și soluții complexe care permit eficientizarea consumurilor de energie și resurse, în cadrul activității clienților din domeniul industrial și nu numai. Ne dorim să combinăm reușita economică cu cele mai bune soluții în domeniul eficienței energetice pentru prezent și pentru viitor.

image

Misiune. Viziune

Misiunea noastră este să răspundem cu servicii și soluții profesionale la cererea consumatorilor de energie, publici sau privați, în vederea modernizării și eficientizării instalațiilor energetice, cu scopul optimizării energetice.

Ne angajăm să oferim servicii energetice complexe care să răspundă nevoilor clienților noștri, servicii în vederea utilizării resurselor într-un mod mai eficient.

2013

Anul înființării

13

Ingineri în echipă

18

Număr de industrii analizate

0

Clienți nemulțumiți

3

Pasionați de munte

Lideri de piață

Ținta echipei ESCo.
Deputy CEO
Ioan Bitir-Istrate

Peste 20 de ani experiență în studii pentru domeniul energetic (audituri energetice, bilanțuri energetice, studii de fezabilitate, strategii energetice). Cadru didactic al Facultății de Energetică, Universitatea Politehnică București, Vicepreședinte al Societății Auditorilor și Managerilor Energetici din România SAMER.

Studii: Fac. Energetică - Universitatea Politehnică București, Doctorat în Termoenergetică

Administrator
Șerban Iftime

Specialist în proiecte energetice cu experiență în domeniul utilităților publice (alimentare cu energie termică, alimentare cu apă). Cunoștințe tehnice ample în domenii precum: eficiență energetică, inginerie, cogenerare, încălzire centralizată dar și abilități de management.

Studii: Fac. Energetică - Universitatea Politehnică București. M.Eng., Doctorat în Inginerie Energetică - Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași

Director Operațiuni
Mariana Pătrășcan

Peste 16 de ani experiență în domeniul energetic (studii de fezabilitate, management energetic pentru consumatori industriali, audituri energetice industrie și clădiri, planuri de eficiență municipale). Reprezentant exclusiv de vânzări pentru produsele MATRIKON în România.

Manager energetic autorizat pentru industrie, LEAD Auditor ISO 50001, specialist în elaborarea studiilor de fezabilitate pe programul PNRR, Electric-UP.

Studii: Fac. Energetică, Universitatea Gh.Asachi Iași, Master în Managementul Marketingului

Consilier Tehnic
Mircea Scripcariu

Autor şi co-autor a peste 67 de lucrări şi comunicări ştiinţifice, 7 îndrumare şi manuale privind aspecte tehnico-economice ale proiectelor energetice şi proiectarea şi exploatarea staţiilor electrice, trei cărţi privind managementul energetic, peste 60 de contracte de cercetare, studii şi proiectare etc.

Manager energetic autorizat pentru industrie, LEAD Auditor ISO 50001, specialist în elaborarea studiilor de fezabilitate pe programul PNRR, Electric-UP.

Studii: Fac. Energetică, Universitatea Politehnică din București

Inginer Energetician
Cristina Căsăneanu

Specialist în studii pentru domeniul energetic (audituri și bilanțuri energetice complexe, studii de fezabilitate) pentru sectoarele industriale și terțiare. Specialist în elaborarea studiilor de fezabilitate pe programul POIM. Experiență în domeniul energetic (producție, transport, distribuție energie electrică). Cunoștințe tehnice în domenii precum: eficiență energetică, cogenerare și producerea energiei din surse regenerabile. Manager energetic pentru localități.

Studii: Fac. Energetică - Universitatea Politehnică București, Master în Eficiență Energetică - Universitatea Politehnică București, Drd. Școala Doctorală a Academiei Române

Inginer energetician
Aida Neniu

Specialist în studii energetice pentru domeniul utilităților publice (sisteme de alimentare cu apă, sisteme centralizate de alimentare cu energie termică). Auditor termoenergetic pentru sectoarele industriale și terțiare. Cadru didactic asociat al Facultății de Energetică, Universitatea Politehnică din București.

Studii: Managementul Energiei, Universitatea Politehnică din București, Master în Eficiență Energetică, Universitatea Politehnică din București, Drd. Școala Doctorală a Fac. Energetică, Universitatea Politehnică din București.

Inginer energetician
Cosmin Vasile

Specialist în domeniul energiei regenerabile, în special în ceea ce privește parcurile fotovoltaice, cu experiență atât în țară cât și în afara ei. Experiență în domeniul energetic (producție, transport, distribuție energie electrică). Project Manager pentru construcția și mentenanța parcurilor fotovoltaice.

Studii: Managementul Energiei, Universitatea Politehnică din București, Master în Eficiență Energetică

Inginer studii
Francisca Chiriță

Specialist în realizarea diverselor studii pentru domeniul energetic (Studii de fezabilitate, Lucrări de Audit Energetic, precum și Studii de Oportunitate privind concesionarea serviciilor publice). Cunoștințe în următoarele domenii: energetic, economic și juridic

Studii: Inginerie economică în domeniul electric, electronic și energetic - Universitatea Politehnica din București, Master în Managementul Sistemelor Energetice - Universitatea Politehnica din București, Studii univ. de licență - Facultatea de drept a Univ. Nicolae Titulescu din București.

image